Kampinschrijvingen jongens 2021

Het kamp komt er weer aan! Wij kijken er ongelooflijk hard naar uit. Dit jaar gaan we naar Heusden-Zolder. Daar gaan we ons 10 dagen (voor de petoetjes 7 dagen, 24-31 juli) amuseren van 11 tot 21 juli.

Wil je mee? Schrijf je dan hieronder snel in!

LET OP! Als je meer dan 1 lid wil inschrijven voor het kamp vragen we om dit voor elk lid apart te doen. Dit houdt dus concreet in: voor elk kind een apart inschrijvingsformulier en medische fiche invullen, alsook een aparte overschrijving volbrengen.

De inschrijving voor het kamp verloopt als volgt:

  1. Online invullen van het inschrijvingsformulier
  2. Invullen en doorsturen van de medische fiche
  3. Overschrijving van het kampgeld

Al de stappen worden hier verder uitgelegd. Lees alles grondig door!

De eerste stap is dus het inschrijvingsformulier hieronder invullen.

Vervolgens download je hier onze nieuwe medische fiche.

Deze medische fiche kan je digitaal invullen.  Bewaar deze dan met de naam en de afdeling van je kind in de naam van de PDF en verstuur deze naar infojongens@chirodessel.be 
NIET VERGETEN AUB!!

De laatste stap is de betaling. De kostprijs voor de petoetjes bedraagt 100 euro per kind. Speelclubbers, rakkers, toppers, kerels en aspi’s betalen elk 130 euro. Dit bedrag dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE 90 4194 0062 0132 (Chirojongens Dessel) met vermelding van de naam en afdeling van uw kind.

Indien je een terugbetaling wenst van het ziekenfonds, kan je dit formulier invullen en terugbezorgen aan de leiding of VB's.
Voor de petoetjes: klik hier
Voor de speelclub, kwiks, tippers, tiptiens en aspi's: klik hier

Scroll to Top