Kampinschrijvingen meisjes 2020 (stond niet online vorig jaar)

 

Als je meer dan 1 lid wil inschrijven voor het kamp vragen we om dit voor elk lid apart te doen. Dit houdt dus concreet in: voor elk kind een apart inschrijvingsformulier en een aparte medische fiche invullen, alsook een aparte overschrijving volbrengen.

De inschrijving voor het kamp verloopt in drie grote stappen:

  1. Online inschrijving via de Chirosite
  2. Overschrijving van het kampgeld
  3. Invullen en doormailen van de medische fiche

Al de stappen worden hier verder uitgelegd. Lees alles grondig door!

De eerste stap is dus het inschrijvingsformulier hieronder invullen. Vergeet zeker niet op verzenden te drukken!

<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRMc-nTDi6Ec6E7pABbMNibydlTb_AdPgWh-nIcpQXQFnYPQ/viewform?embedded=true" width="700" height="2550" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Laden…</iframe>

De tweede stap is de betaling. De kostprijs voor de pinkels en speelclub bedraagt 100 euro per kind. De kostprijs voor de kwiks, tippers, tiptiens en aspi's bedraagt 130 euro per kind. Dit bedrag dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE 48 4194 0057 1127 (Chiromeisjes Dessel) met vermelding van de naam van uw kind.


Als laatste moet je nog de medische fiche invullen en bezorgen aan de leiding. Je mag dit doormailen naar één van je leidsters of in de brievenbus komen steken!
Klik hier om de medische fiche te downloaden


Indien je een terugbetaling wenst van het ziekenfonds, kan je dit formulier invullen en terugbezorgen aan de leiding of VB's.
Voor de pinkels en de speelclub: klik dan hier.
Voor de kwiks, tippers, tiptiens en aspi's: klik dan hier.

Scroll to Top