Kampinschrijvingen meisjes 2023

Het kamp komt er weer aan! Wij kijken er ongelooflijk hard naar uit. Dit jaar gaan we naar Tessenderlo. Daar gaan we ons 10 dagen amuseren van 21 tot 31 juli.

Wil je mee? Schrijf je dan hieronder snel in!

LET OP! Als je meer dan 1 lid wil inschrijven voor het kamp vragen we om dit voor elk lid apart te doen. Dit houdt dus concreet in: voor elk kind een apart inschrijvingsformulier en medische fiche invullen, alsook een aparte overschrijving volbrengen.

Wij hebben er voor gekozen om de medische fiche af te drukken en bij het Annemieke te steken. De medische fiche moet dus ingevuld op papier worden en deze moet aan de leiding bezord worden (niet online en doormailen)

De inschrijving voor het kamp verloopt als volgt:

  1. Online invullen van het inschrijvingsformulier
  2. Invullen en bezorgen van de medische fiche
  3. Overschrijving van het kampgeld

Al de stappen worden hier verder uitgelegd. Lees alles grondig door!

De eerste stap is dus het inschrijvingsformulier hieronder invullen.

Vervolgens download je hier onze nieuwe medische fiche.

Deze medische fiche kan je digitaal invullen.  Bewaar deze dan met de naam en de afdeling van je kind in de naam van de PDF en verstuur deze naar katleengeerinckx@hotmail.com. Of druk het formulier af en bezorg het ingevuld terug aan één van de leidsters.
NIET VERGETEN AUB!!

De laatste stap is de betaling. De kostprijs bedraagt 130 euro per kind. Dit bedrag dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE 48 4194 0057 1127 (Chiromeisjes Dessel) met vermelding van de naam en afdeling van uw kind.

Indien je een terugbetaling wenst van het ziekenfonds, kan je dit formulier invullen en terugbezorgen aan de leiding of VB's.
klik hier

Scroll to Top
Scroll to Top