Do It Yourself Pensenkermis 2.0

Welkom op de pagina van onze DIY Pensenkermis 2.0!

Met de huidige Coronasituatie en maatregelen verwachten we dat we voor de 2de keer op rij opnieuw geen Pensenkermis kunnen organiseren zoals we al tientallen jaren gewend zijn.  Jammer maar het is niet anders...

Vorig jaar organiseerden we een afhaal - koude versie en dat was gezien de omstandigheden best een succes te noemen, waarvoor onze oprechte dank!  We gaan dit nog een keer overdoen maar met een kleine verbetering: jawel, onze verse en homemade Pasta Kip en Veggie saus is te verkrijgen!!  Versie 2.0 dus.

Bestellen kan tot 30 januari 2022.  De afhaal gaat op zaterdag 5 februari door aan het jongenslokaal, bij de bestelling moet er een tijdsblok geselecteerd worden waarin je de bestelling komt afhalen.  Er kan afgehaald worden van 10u tot 12u, van 12u tot 14u en van 14u tot 16u.  Breng zeker je bestelnummer mee dat je kreeg in de mail.

Hou deze pagina en onze Facebook zeker in de gaten om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van onze DIY Pensenkermis 2.0, zekerheden bestaan niet meer sinds we moeten leven met Corona 🙁

Traditioneel is er ook weer een kleine verrassing voorzien in de vorm van een dansje, meer info bij de afhaling van je bestelling.

We hopen opnieuw op jullie massale steun te kunnen rekenen in deze toch best moeilijke tijden!!

Ontzettend bedankt alvast en laat het smaken!

Chiro Dessel

DIY_PK_2.0_2022
Scroll to Top